Työpaikalla
Lähteet: http://www.seksiseuraa.xyz/fi/kuopio/seksiseuraa
Sairaalan päivystyspolilla puolen yön aikaan: Näppäilin tietokonetta ihan rauhassa ja katselin hieman salaakin pornosivuja. Kaluni alkoi heräilemään ja taisin hieraistakin sitä hiukkasen. Kuinka ollakaan samaan aikaan vastaanottohuoneeseen saapui Milla, kaunis parikymppinen hoitaja. Hänellä oli takkinsa alla vain rintsikat ja stringit. Tissit hieman vilahtivat kun hän kumartui ottamaan kansioita. Ajattelin että ois kiva päästä hieman..

Milla istui pöydällä jalat ristissä ja hänen ihanan pitkät reitensä paljastuivat lyhyen takin alta. Hän näytti todella seksikkäältä. Hän vaihtoi jalkojen paikkaa ristiin ja satuin samalla näkemään vilauksen alushousuista ja jalkovälistä. " Tekisikö mieli kun katselit niin haluavasti? " tokaisi Milla. "No mitä luulisit?", vastasin. Samassa hän hyppäsi alas pöydältä, tarttui käteeni ja ohjasi meidät viereiseen siivouskomeroon. Hän alkoi repimään takkiani pois päältä ja hamuili samalla kovaa kyrpääni. Halusin niin häntä. Repäisin Millan takin auki ja hänen C-kupin terhakkaat rinnat, kovettuneilla nänneillä avautuivat eteeni. Hänellä ei ollutkaan takin alla mitään! Se kiihottikin itseäni vain enemmän! Suutelin hänen nännejään ja laitoin käteni hänen pikkuhousuihin ja räpläsin hänen kosteaa pilluaan. "Aah,iih,ooh, hän inisi huohottaen äänekkäästi. Olin jo alasti mulkku täydessä latingissa jota hän runkkasi kädellään edestakaisin. Otin hänen stringit pois jalasta ja aloin nuolla hänen pillua hullun lailla. "Jatka, syvemmältäää, aaah, Milla huusi nautinnosta. Survaisin lopulta kaluni hänen märkään, tiukkaan pimppiin ja aloin nussia häntä eläimen lailla… Milla huusi oikein kunnolla; oooh... aa... eeeh… älä lopetaaa... kovempaaa... ihanaa... aaah… ja lopulta hän laukesi kuten minäkin ja aloin ruiskia spermaani hänen rinnoilleen jota hän vielä levitteli vartaloonsa..

Pukeuduimme ja menimme takaisin koppiimme. Nykyään ilta- ja yövuoroja onkin meillä molemmilla enemmän, jostakin kumman syystä:)