seuranhaku

Tuntui Kuin Orgasmi Olisi Jatkunut Nyt Jo Ainakin Kymmenen Minuuttia.

Yhtäkkiä yksi skineistä hyökkäsi kimppuuni ja samassa tuli toinenkin, yritin ehtiä pois alta turhaan tosin...

Mulle laitettiin käsiraudat ja ängettiin auton takapaksiin, auto lähti ajamaan minä kyydissä.Lähdin firman toimistolta autoon ja siitä töihini.

En ehtinyt kauaakaan ajella rauhassa kunnes tuli hälytys, ajoin kaasu pohjassa paikalle ja huomasin siellä olevan muutamien skinien rikkoneen ikkunan.

-Haista paska, skinit tyytyi huutelemaan.

Otin puhelimen ja aioin soittaa toisenkin vartijan paikalle.

seuranhakuPäätimme lopettaa siltä päivältä ja siirryimme pukuhuoneeseen. Nivuset muodostivat kauniin vee-kuvion. Tämä ei ollutkaan mikä tahansa mies vaan parhaimman näköinen kehonrakentaja mitä olin koskaan nähnyt. Hän kesti pitkään, mutta liika oli liikaa ja hänen vielä tehdessään seksikkäitä lantioliikkeitä hän laukesi villisti sixpackilleni ja tisseilleni. Nuolin hänen spermaista reikäänsä ja nielin kaiken minkä pystyin. Make kävi pääpuolelle ja kurottautui hyvin lähelle. Tuo lihaksikas rinta ja iso uloke peppuni kohdalla tuntui uskomattoman hyvältä ja samassa kyrpäni nousi Näin Hankit Seksiseuraa Netistä täyteen mittaansa. Tuntui kuin orgasmi olisi jatkunut nyt jo ainakin kymmenen minuuttia. Hän otti shortit pois ja alla oli mustat stringit.

Menimme suihkuun, mutta ainoastaan yksi suihku toimi kunnolla joten minä menin ensin.

Hottis purkaa vuolaasti sanavarastoaan ja kiroilee tuskissaan. Muut keraantyvat Juhan ymparille seuraamaan taman karsimysta.

Lähteet... http://www.nelonen.fi/ohjelmat/hottikset/1961517-hottiksille-ilmiomainen-suosio-jo-nyt---kuka-on-sinun-suosikkisi

Ala-asteen opettajaa 1

Tunnin päästä Päivin seuralaiset kyllästyivät keskusteluumme ja jäimme kahden.

Päivi mietti vain hetken ja vastasi myöntävästi. Sitten huomasin Päivin ilmeisesti kavereidensa kanssa iltaa istumassa.

Tämä on ensimmäinen tarinani ja pohjautuu tositapahtumiin, joita olen ehkä hieman värittänyt vilkkaalla mielikuvituksellani. Onnistuin hieman kohottamaan katsettani ja vastasin, ettei todellakaan.Illalla lähdimme paikkakunnan ainoaan nuorille tarkoitettuun yökerhoon.

Vähän ajan päästä sain toivomani. Tietenkin vaihdeltiin kuulumisia sen jälkeen kun olin selittänyt mitä ko. paikassa tein. Päivi huomasi minut, vilkuili muutaman kerran ja ilmeisesti tunnisti, koska alkoi hymyillä ja viittasi minut pöytään. pesuhuoneen oven hieman raolleen.

I want candy, babe

Se imi kevyesti mun kielenkärkeä ja puristi mun persettä. Laiha. Kävin salilla, rintalihakset treenatut ja sellanen sopiva sikspäkki. Kirosin, vilkasin kaluani. Täys seisokki ja vittu jätkä lähti menee. Silee, vaalee iho ja parhaat piirteet.

Jani tuijotti tietsikan näyttöä ja sen sormet lipu näppiksellä sulavasti. Painoin sen seinää vasten, liu’utin kädet sen alaselälle ja suutelin sitä. Pelotti. Ehkä vähä. ”Kyl sä tiiät..” ”Enkä tiiä. Mua panetti niin helvetisti ja sen kanssa huomas – silmistä loisti kiima ja kulli seiso. ”Nähään huomenna.” Kirosin mielessäni ku se tahallaan leikki, sen sormet juoksi mun vatsalla ja rintakehällä mut se ei edenny. Mä hymyilin. Tunki kirjaimellisesti kielensä mun kurkkuun, ynähti. Makasin Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä sängyllä.

seuranhaku