treffit

Toimistorakennuksessamme On Komea Huoltomies, Paul On Virolainen Ja Hänellä On Vaalea Lyhyt Tukka, Komeat Loppukesästä Ruskettuneet Kasvot Ja Erittäin Hyvä Kroppa.

Oli todella kuuma! Ukko oli menossa naapurikylään ja palaisi jo samana iltana. Vastustaja oli paljastanut aseistuksensa komeuden, ja painin tuoksinassa Saul ehti hämmästellä tämän sapelin kokoa ja uljuutta. Nuori nainen tarttui Saulin käteen ja vei sen rinnoilleen.

Lisää murheita nousi Saulin mieleen.

***

Se oli kaikki todella hyvää ja kaunista, Saul ajatteli, kun illalla taas jatkoi matkaansa kauniin leipojattaren vastusteluista huolimatta. Se on rangaistus niille, jotka uskaltavat koskea ruhtinaan vaimoihin.

Alkoi kiivas sapelien kalistelu, mitä raju huohotus säesti. Mutta toki se lupaus oli annettu hengenvaarassa, ei kai sellainen pakkotilanteessa annettu lupaus ollut sitova? Nyt tunnen sen suloisen maun!

treffit

Huomasin myös, kuinka hän katseensa mittaili minua hyväksyvästi. Ihmisiä seurusteli pienissä ryhmissä, hillitty taustamusiikki sekoittui vaimeaan puheensorinaan.Jalkovälini oli jo aivan liukas, pyysin, että hän edes vähän hieroisi pilluani. -Haluan, hän vastasi punastuen hieman.

Klitorikseni muljahteli hänen pyörivän kielensä alla, hän työnsi kaksi sormeaan Nainen Etsii Seksiä syvälle pilluni sisään ja liikutteli niitä edestakaisin. Napitin puseroni kiinni, jopa pehmeän ja liukkaan kankaan hipaisu sai minut värähtämään.Hän kannatteli vielä rintojani kämmenillään, ja puristeli nipukoita hellästi sormiensa välissä. Kuivasin vähän itseäni, napitin puseroni kiinni ja menin vielä siistiytymään naistenhuoneeseen.

Huoltomiehen kanssa hommissa

Vein käteni Paulin etumukselle ja tunsin hänen kovettuneen kalunsa haalareiden läpi.

Olimme alasti ja hän työnsi minut sohvalle ja sanoi haluavansa imeä myös minua.

Toimistorakennuksessamme on komea huoltomies, Paul on virolainen ja hänellä on vaalea lyhyt tukka, komeat loppukesästä ruskettuneet kasvot ja erittäin hyvä kroppa. Olin muutamaan otteeseen vaihtanut muutaman sanan Paulin kanssa takaovelle tupakkapaikalla. Paidat pois molemmilta ja olimme täysin kiimassa ja suutelimme suut kiimasta sylkeä täynnä. Rohkaisin mieleni ja kysyin Paulilta, haluaisiko, että ottaisin häneltä suihin. Istahdin koneeni ääreen ja avasin netistä bi-kuvia sisältävät sivut. Viime viikolla aloimme kuitenkin keskustella hieman enemmän. Hieman hapuillen hän otti Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! kiimasta kiiltelevän kaluni suuhunsa ja alkoi imeä sitä. Olin laueta saman tien ja pyysin Paulia hellittämään ja jatkoin hänen kalunsa käsittelyä. Hän on hieman ujo, mutta hymyillessään hän väläyttää valkoiset hampaansa ja katsoo syvälle suoraan silmiin. Paul voihkaisi nautinnosta ja tarttui minua päästä kiinni painaen varovasti minua naivin liikkein. Hän ei vastannut mitään, joten tartuin Paulia kainaloista ja nostin hänet seisomaan minua vasten. Mällit lensivät kaaressa Paulin naamalle.

treffit