treffit

”tiedät Mitä Sinun Pitää Tehdä, Pidä Kiirettä” Sanoi Markku Virnistäen Muille.

Vasta taksijonossa tokenin sen verran että pystyin änkyttämään muutaman kysymyksen ilmoille, mutta et vastannut sanallakaan, vaan vaimensit puheeni lyhyellä mutta intensiivisellä katseellasi suurilla, kauniilla sinisillä silmilläsi.Aloitin liikkumaan hitaasti sisälläsi samalla hieroen tähän mennessä aivan liian pienelle huomiolle jääneitä rintojasi. En päästänyt sinua irrottautumaan vaan vastasin ahnaasti. http://treffitseksi.eu Suutelimme edelleen ahnaasti ja kierimme lattialla yhtenä pallona samalla toisiltamme vaatteita riisuen. Kun molemmilla oli enää alin kerros päällä pyörähdin 69:n

Ensiksi raotin pikkuhousujasi ja huomasin kiihottavan kiihdytysraidan muuten posliiniksi ajellun alueen keskellä. Nännit törröttivät vaativina kohti kattoa ja villiinnyit aivan totaalisesti.

Kun molemmat toivuimme hetken päästä nukahdimme sylikkäin ja Eronnut Nuori Nainen Etsii Seksiseuraa Helsinki heräsimme vasta päivällä...Vartalosi jännittyi kaarelle ja hetken päästä lysähdit päälleni voipuneena.

treffit

Opettaja ahdingossa 2

Nostin pitkän hameen ylös ja pojat näkivät pöydästä huolimatta liikkeen, olen siitä varma. Sama ilme kasvoillaan hän katsoi minua silmiin ja työntyi hitaasti sisääni. Kosketin häpyhuuliani varovasti, poika oli oikeassa olin kostunut. Nännisi ovat varmasti jo kovettuneet ja villapaita hankaa niitä sopivasti”.

”Tiedät mitä sinun pitää tehdä, pidä kiirettä” sanoi Markku virnistäen muille.

Menin hiljaa pöytäni taakse ja istuin varovasti paikalleni. Jouduin kumartumaan hänen vieressään ja olin kiusallisen tietoinen hänen katseestaan joka seurasi rintojani, jotka kumartuessani kääntyivät roikkumaan pulleina alaspäin. ”Luettuasi tämän nouset, lukitset oven ja palaat paikallesi. Keskustelimme lukutehtävänä olevasta kirjasta, se oli ilmeisen onnistunut valinta koska useat tuntuivat pitävän siitä ja osallistuivat aktiivisesti keskusteluun. Tuomas jatkoi rintojeni puristelua enkä enää osannut tai edes tahtonut hallita vartaloani, se eli omaa viettien ohjaamaa elämäänsä ja vei minua kohti järisyttävää nautintoa.

Farmariauton tavaratilassa teinipillua

Tosin sinne emme voineet mennä kaikki yhdessä sillä Mika torkkui edelleenkin nurkkapöydässämme. Ja nyt se oli riitelyä eikä Mikan yksipuoleista panettelua. Järki voitti sillä molemmat takapenkin pojat olivat Mikan parhaita kavereita.Ehkäpä tuolla pohjanmaalla oli tällaisiin Ilmaiset Seksisivut – Naintia & Pillua Tarjolla! känniläisiin totuttu sillä järjestysmiehelle riitti minun sana siitä että katsoin ettei kaveri loukkaa itseään kännissä, ja että otamme hänet mukaamme valomerkin jälkeen..Saaran koulukaveri Sanna oli kuskina. Myönnän että huolimatta alkoholin tuomasta rohkeudesta käteni tärisi hiukan kun ryhdyin piirtämään etu- ja keskisormellani Saaran sääreen erilaisia kuvioita ja siitä hitaasti takaisin takareidelle.Se mitä seuraavaksi tapahtui oli jotenkin tahdonvastaista. No nyt sekin tuli selvitettyä. Voi kuulostaa helpolta hommalta, mutta sitä se ei todellakaan ollut.Äänistä päätellen siellä ainakin toinen pohjanmaan pojista sai käsittelyä kalulleen sillä tämän voihkinta oli sen verran äänekästä. Mikan tyttöystävä Saara oli todella kaunis juuri täysi-ikäiseksi tullut nuori nainen. Mika oli nappaillut koko ajan raakaa kossua mikä näkyi sekä kuului hänen liikkeistään ja puheistaan. Reilun vartin päästä Mika oli jälleen siinä kunnossa että hän ei tiennyt enää missä oli ja kenen kanssa.Kyrpäni oli järjettömässä puristuksessa eikä painetta vähentänyt se seikka että ilmeisesti Saaran mielestä etenin liian hitaasti. Pehmeät kiharaiset häpykarvat olivat kosteudesta märät kun sukelsin kahden sormen voimalla hänen pilluunsa.

treffit