treffipalvelu

Talutushihna Estää Sinua Enää Nousemasta Suorasti Pystyyn.

Nostin jalkani koukkuun ja miehellä oli taas suora näkymä levälleen levitettyyn kosteaan pilluuni.

Kellohelmat vain viuhuivat tuulessa, kun pyöräilin uimarannalle.

Otin jääpalan kaapista ja aloin imemään sitä. Nappasin vaatteeni hiekalta ja menin pukukoppiin pukemaan. Sain sanottua "Entäs jos joku tu.."

Päätin poiketa lähikaupan jäätelöaltaalla ennen kotiin menoa.

Muutaman minuutin kuluttua, kun supistelut olivat lakanneet sanoin miehelle, että "Nyt taitaa olla sun vuoros saada". Vilkaisin miestä silmiin ja hän ymmärsi heti, että lupa oli myönnetty. Kiihdytin imemistäni, otin kunnon vetoja ja mies ei voinut enää keskittyä nuolemiseeni vaan puristi pakaroistani. Mies nyökkäsi. Mies kuitenkin kuiskasi korvaani "Odota tässä".

treffipalveluAlan vähitellen sormenpäillä hyväilemään nännipihojesi aluetta, kuitenkin kiusoittelevasti vältän koskemasta itse nänniä.

Levitän sitä hartioillesi hiljalleen,samalla hieroen varmaotteisesti,mutta hellästi, varoen satuttamasta...

PYyydän sinua ottamaan paidan pois, ja otan esille hierontaöljyn..Hymyilen, ja siirrän kättäni hieman ylemmäs jolloin kehosi värähtää kun sormeni löytävät tiensä juuri siihen oikeaan paikkaan ja jännityt hetkessä, huomaan että olet valmiiksi jo kostea...

sekä liikutan nopeasti sormiani sisälläsi, jolloin värähdät uuden aallon kulkiessa läpi kehosi.. huokaiset syvään.. ja rentoudut..lasken jalkasi hartioiltani, pyyhin partani ja naamani pikaisesti paidanhihaan...nousen eteesi ja suutelen sinua hellästi, rakastavasti... katson silmiisi hymyillen hieman.

"noniin muru, oliko rentouttava hieronta?"

"kulta, hieronta?"Olet koneella, selaat jotakin galleriaa...

[Kertomus on omistettu naiselleni, Tirlittanille, kiitän lukijoita, ja toivon että mikäli tarinani miellytti,annatte palautetta jotta rohkaistun kirjoittamaan lisää, sekä kehittymään kirjoittajana]

Nartun koulutuspäivä

Siirsin olohuoneen pöydän eteesi pääsi alapuolelle ja huomaan sen olevan juuri oikealla Treffit Netistä? korkeudella. Talutushihna estää sinua enää nousemasta suorasti pystyyn. Nyt jatkat suihinottoa. Imaisen sen huulieni väliin ja kirputan hellästi hampaillani painaen välillä sitä kielelläni. Vedän päät vastakkain ja kierrän kaksi yhdessä olevaa päätä selkäsi takaa vyötärön korkeudelta sivultasi etupuolelle. Painat sauvankärjen kiiman turvottamien ja märäksi kastelemien häpyhuuliesi väliin. Sallin nartulleni ainoastaan kiimaisen nautinnosta johtuvan voihkeen jne. Irrotan nänniketjun jättäen nännien yläpuolella olevat sauvat edelleen värisemään tiukasti rintojasi vasten. Näen kuinka kiimassa olet ja kysynkin: Narttuni! Läimäytän arvaamattasi kämmenelläni reilusti molempia paljaita pakaroitasi muutamia kertoja vuorotellen. Otat seuraavan köysipussin, jossa lukee: Rintojen alapuoli. Otat köyden toisen pään ja pujotat sen selän puolelta ensin rintojen yläpuolella olevan köyden alta ylhäältä alaspäin seuraavaksi rintojen alapuolella olevan köyden alta selkää pitkin alas vyötärön ympärillä olevan köyden yläpuolelta alas köyden ja selän välistä.

Ihana myyjätär

En voinut vastustaa vaan annoin varovaisen suukon..tyttö säpsähti kuin sähköiskun saaneena.

Myymälä oli lähes autio muista ihmisistä. Tulkoon joku jos tulee ajattelin.Olisiko sinusta hyvä ostos, kysyin? Nyt ...tarkoitan. Hetken yritimme rauhoittua. Niin tuntuu, ainakin näin kun kädellä kokeilee vastasin.

Kopin peräseinässä oli peili ja siitä molemminpuolin viistosti kulmittain kapeammat peilit tarkastelua helpottamaan. Löydä Seuraa Seksiin Netistä

treffipalvelu