treffit netissä

Onnekseni Dj Vaihtaa Jossain Vaiheessa Kiihkeän Tanssimusiikin Rockimmaksi, Mikä Ei Ilmeisesti Miellytä Juliaa, Joka Päättää Lähteä Kohti Baaritiskiä Ja Karistaa Hänen Peräänsä Yrittäneet Miehet Seurastaan.Ehkäpä joku toinen vanha mies olisi parempi. Netin deitti-ilmot ja chatit ovat täynnä vanhoja seksin puutteessa olevia miehiä, joista valita. Tarkistin nimen ja puhelinnumeron ja googletin nimen, tunnettu mies oli vaikka nettikuvat näyttivätkin olevan kovin vanhoja. Lupasin tulla Panoseuraa Netistä - Luo Maksuton Profiili päiväksi, mutten voisi jäädä pidemmäksi aikaa.

Tapasin Kaarlon suomi24:n ikächatissa ja juteltiin mukavia.

Lauantai-aamuna suuntasin sitten Kaarlon luo, soitin ovikelloa ja avaamaan tuli vanha mies.

treffit netissä

Tama kertoo siita, etta tassa kohderyhmassa ostetaan kalliimpia elintarvikkeita ja paivittaistavaroita kuin nuoremmissa ikaryhmissa. Rahaa siis on ja sita kulutetaan.

Lähteet... http://www.marmai.fi/kumppaniblogit/aikakausmedia/yli-viisikymppisten-miljardien-arvoinen-ostopotentiaali-odottaa-usein-turhaan-ottajaansa-6624701

Kartanokidutusta 1

Tunsin kyyneleiden valuvat kasvoilleni järkyttävästä tuskasta jonka litra vettä pepussani aiheutti.

Nopeassa tahdissa useampi mies työntyi sisääni sykkivään, märkään pilluuni ja pani minua hetken. "No niin", nainen sanoi kun sormi liikkui hyvin sisään ulos pillussani ja veti sormensa ulos. Nopeasti häpyhuuliini kiinnitettiin useita nipistimiä. Valitin ja yritin pitää vedet kouristelevassa suolessani. Hitaasti mies avasi minua sormillaan tunsin miten hän liikutteli Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin varovasti neljää sormea sisälläni. Kuuntelin miten nainen liikkui takanani ja sitten pakaroitani levitettiin taas ja letku työnnettiin peräsuoleeni. Veren kiertäminen sattui, koko alapääni jomotti ja tuntui kuin peppuni olisi ollut aivan auki. Yhtäkkiä samaan aikaan kumpaankin nänniini kiinnitettiin nipistimet joista liikkui painot. "Hyvä tyttö, jaksa vielä hetki", ääni sanoi hellästi.

Koppava assistentti onkin rietas lutka

Jos siis tanssilattialle sattuisi osumaan joku kiinnostava potentiaalinen nainen, huomaisin sen varmasti. Hänen lähdettyään tarkistan heti kalenteristani milloin onkaan seuraava vierailuni hänen työpaikalleen. Nain häntä rajusti olohuoneen matolla ja panon lomassa päätän, että on aika kertoa hänelle miten näin hänet tummien miesten himojen kohteena. Vien Julian vahvassa määrätietoisessa otteessa suoraan olohuoneeni paksulle karvamatolle vatsalleen ja pyydän häntä nostamaan persettään esille. Välillä huomaan käsien lipsahtavan hänen toppinsa alle kokeilemaan hänen pienehköjä mutta terhakoita rintojaan tai housunkauluksesta sisään kohti nuoren blondin todennäköisesti kiimasta kosteaa pillua. Joitakin naisia tämä ei miellytä mutta Julia on niin hurmoksessa, että sormet hänen peppuaukollaan saavat hänetkin laukeamaan toistamiseen ennen kuin itsekin laukean uudestaan.Seurani poistuttua huomaan menon käyneen aina vain villimmäksi.

Ronkaisen tarinan päätyttyä hän ja Niklas alkavat olla molemmat sitä mieltä, että ilta saa heidän osaltaan pikkuhiljaa riittää. Kun kerron tästä Julia selvästi lehahtaa aivan tummanpunaiseksi häpeästä kasvoiltaan mutta samalla se selvästi kiihottaa häntä lisää niin, että hän muuttuu entistä riettaammaksi ja ruskettuneen blondin bikinien rajaama vaalea peppu alkaa tulla entistä kiihkeämmin ja rajummin minua vastaan. Julia on innoissaan jaksavasta oriistaan ja ottaa innokaasti kovenevan kyrpäni suuhunsa lutkutettavaksi. Julia hieman kakoo mutta kiihdytän tahtia ja tungen kyrpääni voimalla hänen suuhunsa kunnes kyllästyn ja komennan hänet itseni ja patjan väliin. Vaaleat keskipitkät hiukset, juuri ja juuri keskikokoiset mutta kiinteät rinnat peittävä toppi, matalalantioiset valkoiset housut ja korkokengät kiinnittävät toki aina terveen nuoren miehen huomion mutta tässä tapauksessa lähinnä siksi, että tunnistan naisen erään asiakasyritykseni erittäin koppavaksi ja ylimieliseksi hallintoassistentiksi Juliaksi. Jo taksissa alkanut hyväilymme muuttuu hississä jo kourinnaksi ja painan Julian vartalollani hissin seinään kiinni ja tungen käteni matalasta housunvyötäröstä sisään niin, että sormeni pääsee ottamaan ensimakua siitä pikkupillusta, jota paksu kyrpäni tulee hetken päästä pistämään koville. Julian näköisen naisen ei miesenemmistöisessä yökerhossa tarvitse kauaa tanssilattialla tanssia ja niinpä hänet piirittääkin pian miesseurue, joka ihonväristä päätellen ei ole syntyperäisiä suomalaisia.

Onnekseni DJ vaihtaa jossain vaiheessa kiihkeän tanssimusiikin rockimmaksi, mikä ei ilmeisesti miellytä Juliaa, joka päättää lähteä kohti baaritiskiä ja karistaa hänen peräänsä yrittäneet miehet seurastaan. Kesken olevasta juomastani saan oivan tekosyyn ja sanon jääväni juomaan sen loppuun ennen kuin lähden.

treffit netissä