seksiseuraa helsinki

Nainen Imi Kaluani Todella Kiihkeästi Ja Samalla, Kun Helena Laukesi Kiihkeästi Huohottaen Kiristyivät Pasin Kivekset Ja Mies Painoi Pakarat Täristen Paksun Mulkkunsa Pohjaan Asti.

Työt olivat sujuneet heikosti kun en ollut voinut ajatella muuta kuin seksiä. Olokin oli vaikea koska kullini meinasi seisoa melkein koko ajan. Laitoin dvd:n pyörimään ja hain pienen liukastepulloni. menin nahkasohvalle istumaan ja laitoin jalat kahvipöydälle levitettyinä. Hidastan sormieni liikettä sisälläni ja nopeutan runkkaamista.

Sormeni liikkuu hitaasti perseessäni ja pian lisään toisenkin. Sormet liikkuvat sisään ja ulos nyt jo nopeasti ja helposti. Halusin laueta heti mutta kiusasin itseäni vielä runkkaamalla kiusallisen hitaasti saaden suurta nautintoa. Suoraan sanottuna hän oikeastaan nai tätä suuhun sillä homma on aika rajun näköistä. Olin ollut koko päivän todella kiimaisena töissä.

seksiseuraa helsinki

Jack ja Susa 2

Sitten tein yllättävän liikkeen. Otin kalun kunnolla suuhun ja Jackilla ei kestänyt kauaa kun häneltä tuli. Kaikki muut nukkuivat. Jack istui ikkunapaikalla ja minä istuin käytävän puolella. Käteni oli huovan alla ja vein sen Jackin kalulle.

- Kultaseni ei kukaan nää he nukkuvat.
Olimme varanneet yölennon Miamiin. Lentokoneessa oli niin rauhallista ja hiljaista kun muut nukkuivat.

Sekaisin

Nainen seisoi rappusten alla ja hetken kulliani runkattuaan imaisi sen suuhunsa. Parvelta alkoi pian kuulua rytmikästä sängyn narinaa ja kiihkeitä huokailuja. Tärisevin käsin väsäilin itselleni uuden drinkin ja kuuntelin Päivin tasaista kuorsausta ja ennen kaikkea mahdollisia ääniä parvelta.

Me miehet näimme hyvin, kuinka avovaimoni vittu vilkkui kiihottavasti pakaroiden välistä naisen kömpiessä ylemmäksi. Kerron yli 20 vuotta vanhasta tapahtumasta, joka vieläkin lämmittää viisikymppisen ukkelin mieltä - olen onanoinut satoja kertoja tämä vanha kohtaus mielessäni.

Tähän väliin täytyy kertoa pieni välifakta: Pasi ja minä olimme jo jossakin lukiovaiheessa keksineet, että pidämme myös miehistä eli olemme BI-seksuaalisia. Pasin kulli täytti suuni todella upeasti.

Fantasiani oli ollut jo pitkään (se aika monen miehen vakio): päästä katsomaan, kuinka toinen mies peuhaa Helenan kanssa. Nainen imi kaluani todella kiihkeästi Opiskelijatyttö Etsii Yhden Illan Juttua ja samalla, kun Helena laukesi kiihkeästi huohottaen kiristyivät Pasin kivekset ja mies painoi pakarat täristen paksun mulkkunsa pohjaan asti.

Seuraavat kortit - ja taas häviäjä oli Helena. Katselin todella kiimaisena, kun Nainen Etsii Miestä: Lue Tieteelliset Vinkit! avovaimoni sai vierasta, paksua kullia. Näky oli ihana: Pasin käsi oli Helenan levittyjen jalkojen välissä hieroen rytmikkääsri naisen pillua. Lauetessaan suuhuni Pasi huusi avovaimoni nimeä...

seksiseuraa helsinki