treffit seksi

Menimme Kaikki Kolme Suihkuun, Jossa Lissu Alkoi Hyväillä Reiskan Kalua.

Sitten käskin Tuulia nousemaan pystyyn ja nostin hänet keittiön pöydälle. "Hei, mä oon Tuuli tosta naapurista, voisitsä lainata mulle vähän sokeria..." Muistakaa ehkäisy ja täysi-ikäisyys!)"Unnnghhh, voi kakka kun se on iso... Nousin pöydälle Tuulin päälle ja ohjasin kyrvän pillun huulille. Vähä vähältä Tuuli otti yhä enemmän varttani suuhunsa ja alkoi liu'uttaa huuliaan edestakaisin melaani pitkin.

treffit seksi

Ehdin naida vain vähän aikaa kun kiimani purkautuu ulos Onko Suomi Seksi Haaveenasi? äkillisellä voimakkaalla räjähdyksellä. Kiihotun suunnattomasti runkatessani häntä molempiin reikiin. Pian hän laukeaa rajusti ja hänen peppunsa sykkii ihanasti raukenevan kaluni ympärillä. Arvelisin niiden olevan kuppia B, en ole varma en ole koskaan kysynyt. Kyllä Suomen kesä on ihana!Olen hengästynyt ja hikinen. Houkutus on kuitenkin liian suuri ja mitäpä ei nuori mies tekisi naisen eteen. Kauan en malta paikallani olla kunnes aloitan hitaat Kiinnostaisiko seksitreffit Talle illalle tai NYT Heti? mutta päättäväiset liikkeet. Hän asettuu selälleen pyyhkeelle.

Nousujohdanteista uraa mallina tekevä Kendall Jenner on heittäytynyt retrohenkisiin tunnelmiin. Tähti nähdään poseeraamassa Love-lehden tuoreella videolla rohkeissa glamour-tunnelmissa.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/03/28/kendall-jenner-kuin-marilyn-monroe-videolla/

Kimpassa

Lissu suorastaan valui kiimanesteitään ja sormeni liukui kuin itsestään turvonneiden häpyhuulien välistä syvälle pilluun. Työnnyin takaapäin Lissun pilluun samalla katsellen, kuinka Reiskan kalu uppoaa naiseni suuhun.

Saavuttuamme meille, huomasin Lissun pukeutuneen tilannetta varten: Lyhyt hame, stayupit, toppi. Reiskan tahti Parinvaihto Jyllää Euroopassa kiihtyi jatkuvasti ja tiesin ettei hän kestäisi enää kauan. Reiska tunnustikin eräänä iltana kauan salaa ihailleensa Lissua ja ennen kaikkea hänen suuria kiinteitä rintojaan ja muodokasta pyllyään. Hetken runkattuaan Lissu kääntyi nojaamaan lavuaariin ja Reiska työntyi takaapäin Lissun pilluun… Tuosta illasta ja yöstä koitui melkoinen sessio, joka ei suinkaan ole jäänyt viimeiseksi…


Päätimme pyytää avuksemme työkaveriani Reiskaa, joka oli myös perhetuttumme jo pitkältä ajalta. Tulin nyt vuorostani Lissun päälle ja työnnyin hänen ihanan liukkaaseen pilluunsa.

Olimme sitten Reiskan kanssa viikon kestävällä työreissulla ja aloin johdatella puheitani hieman siihen suuntaan, pieniä heittoja silloin tällöin, eikä Reiska suinkaan näyttänyt panevan pahakseen ... päinvastoin ! Menimme kaikki kolme suihkuun, jossa Lissu alkoi hyväillä Reiskan kalua. Päätinkin rohkaista mieleni ja kysyin:

" haluaisitkos Reiska, että naitais Lissua kimpassa ?"Hetkisen kuluttua vedin kyrvän pois pillusta ja sanoin:

” Haluan katsella kun te nussitte”

Lissu kävi selälleen vuoteeseen ja Reiska asettui hänen päälleen. Ajaessamme kohti kotiseutua olo oli suorastaan kihelmöivä. Keskustelimme usein asiasta ja päätimme oikeasti toteuttaa yhteisen fantasiamme.

Ekakerta

Laskeuduin polvilleni ja avasin vyönsoljen ja farkkujen napit. Menin makuulle ja Jukka tuli viereeni. Eteinen oli ahdas ja olohuoneen verhot laskettuina. Kulli kovettui suussani ja Jukka komensi minut polvilleni eteensä.

Otin Jukan kullista kiinni ja Jukka kiipesi päälleni. Nousin jalkojeni varaan ja ohjasin kovan kyrvän tiukalle reiälleni joka hetkeä aiemmin ei meinannut antaa periksi.Kävelin hänen luokseen ja suutelin suoraan suulle. Kyllä, pyyhkeet ovat kaapissa. Suljin silmäni ja runkkasin terskaa huulillani samalla kun hieroin pakaroita ja palleja käsilläni. Vedin farkut nilkkoihin ja boksereissa silmieni edessä pullotti mukavasti. Tässä Aino, miten menee?...

Aino


Boksereiden kuminauha paukahti kun kiskaisin ne alas.

treffit seksi