treffit

Koska Olimme Vain Tyttöjen Kesken, Ei Tarvinnut Ujostella, Vaan Laitoimme Pelkät Alaosat.

Jake sano että tuu mennään.
Neuvoin sen lähimmän uimarannan parkkikselle. En viitsinyt edes ajatella sen tarkemmin.

Ajattelin että kai sitä pitää runkatakin ja rupesin liikuttelemaan esinahkaani edes takasin. Odotin varmaan 5 min siinä pysäkillä eikä punasta ooppelia näkynyt. No Jake tuntu ihan mukavalle jätkälle ja me puhuttiin varmaan kaksi tuntia siinä ja sovittiin, että tavataan läheisen grillin kulmalla.

treffit

Kaikki sujui siis suunnitelmien mukaan.

Me menimme laittamaan rantasaunan päälle. Aloimme olla jo pienessä sievässä ja meno alkoi villiintyä.

Otimme vielä pari paukkua ja lähdimme pikkuhiljaa saunaa kohti. Koska olimme vain tyttöjen kesken, ei tarvinnut ujostella, vaan laitoimme pelkät alaosat.

Aloin hieroa Marin rintoja ja samalla suutelin häntä. Hän lopetti jalkovälistä nuolemisen ja käänsin hänet alleni. Olisin niin halunnut koskea pyöreään, ei kovin suureen rintaan. Mari katsoi minua, mutta muut tytöt eivät olleet tainneet huomata sitä. Olin aivan orgasmin partaalla, mutta halusin pitkitellä mahtavaa oloa.

Autonvuokraaja

Innostuin ajatuksesta päästä hieromaan isoa kyrpääni kaikkien noiden ihanien, hyllyvien rintojen väliin mutta ilmeisesti joutuisin kiduttamaan itseäni iltaan asti jolloin oli tiedossa tuttua naapurin ratsastajatyttöä...Useimmilla ei ollut rintaliivejä joten jo pelkkä tissien ihailu sai kyrpäni puoliseisontaan.

Sanna ulvoi ja sai kyrpääni syvälle, aloin tuntea lastin tulevan joten käänsin Sannan ja ohjasin kyrpäni tissien väliin. Ahnaasti lutkuttaen isoa kyrpääni Sanna läpsi toisella kädellä hameen alta paljastunutta peppuaan. Taputtelin arkaa kyrvän nuppia Sannan nänneihin ja Sanna nuoli ja runkkasi sitä hymyillen vienosti.

Sanna oli menestyvän suomalaisen yrityksen Eurooppaa kiertävä konsultti ja tarvitsi kotimaassa käydessä vuokra-auton. Sanna tietenkin huomasi tämän ja pieni hymy nousi hänen huulilleen. Pomo oli antanut ohjeet viedä auto keskustan liikemieshotellin Seuraa Joensuussa – Järjestä Treffit Vaikka Heti! pihaan jossa odottaisin asiakasta ja luovuttaisin auton.Samalla hetkellä kun Sanna nojasi kioskin Ilmainen Seksi Aikuisille tiskiin työntäen peppuaan esiin kyrpäni päätti ruveta täysseisokkiin. "Nussi kovaa, läpsi peppua samalla"-ohjeita tuli ja minä tottelin.

treffit