seksiseuraa

Kirjoittauduin Hotelliin Ja Painuin Huoneeseen.

Yritän rimpuilla mutta turhaan, vahvat käsivarret pitävät minut aisoissa.Minut laitetaan nelinkontin ja ensimmäinen kaveri kaivaa parrunsa esiin edessäni.

Miesten häivyttyä makaan vielä tovin maassa keräten voimia. Nöyryytys ei kuitenkaan vielä tähän jää, sillä muiden vetäessä farkkujaan jalkaan, yksi ottaa kusemisasennon ylläni! huusi toinen joukosta ja naureskellen he lähtivät raahaamaan minua rakennustyömaan aidatulle sisäpihalle. Jo tässä vaiheessa oma mulkkuni on saavuttanut täyden mittansa, ja häpeäkseni seisokkini on vapaasti alistajieni katseltavana.

seksiseuraa

Hän sai vielä kerran ja kyrpäni alkoi herätä uudelleen. Herättelimme hänet ja hän kävi peseytymässä. Aluksi hitaasti ja nauttien. Matkaa oli noin kolme kilometriä. Lisäsin hiljalleen tahtia Seksitreffit Netistä Ilmaiseksi - Nussi Jo Tänään ja kun työnsin sormeni vielä anukseen sai Kirsi jälleen räjähtävän orgasmin. Sitten polkupyörät liiteristä, muutama matkaolut mukaan ja kohti kylän baaria. Seurasin häntä makuuhuoneeseen missä Pauli makasi sängyllä kyrpäänsä hinkaten.

Tiukkaa teki mutta sitten yllättäen kyrpä upposi sisään.

Advice On Handy Programs In

Janica ja karhuvibra

Annan arvosanaksi semipehmeän erektion. HotLips tarjosi messujen kurkistuskopit ja yhteen niistä tungimme innokkaasti katsomaan josko pimppi vilahtaisi.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/muistiinpanot/janica+ja+karhuvibra/122626

ToiveeniOhjaat mut takaisin huoneen puolelle ja asetut selälleen sängylle ja sanot ”nuole mua”. Toisaalta olo tuli helpottuneeksi kun vihdoinkin ja viimein pääsen kokeilee sitä mistä olen vuosikausia haaveillut.Vaihdeltiin kiihottavia kuvia ja alettiin järjestellä tapaamista hänen kotikaupunkiinsa.

Nousin ylös ja suunnistin suoraan hisseille ja himosta täristen menin huoneeseen. Kätesi hivuttautuu reidelleni ja kaluni pakahtuu ahtauteen housuissani, hitaasti kätesi siirtyy kovan kaluni päälle ja puristaa sitä voimakkaasti, ja huulieni välistä pääsee nautinnon inahdus. Hyväilen kiveksiäsi, vedellen välillä esinahkaa.. Otat saippuaa ja levität sitä selkääni ja pakaroilleni, tunnen kuinka painaudut mua vasten ja kuuma kalusi työntyy pakaroitteni väliin. Nyökkäät ja innokkaana ota saippuaa käsiini.Kysyt ” Otettasiko vaatteet pois?”Hitaasti imaisen sen suuhuni ja tunnustelen sitä huulillani ja kielelläni, tilanne kiihottaa minuakin suunnattomasti, eka kertaa muna suussa.

Kirjoittauduin hotelliin ja painuin huoneeseen. Odottaen seuraavaa…tunnen kuinka jotain viileää ja valuu pakaroitteni välissä ja sormesi levittää liukastetta minuun…kiduttavan hitaasti se saavuttaa tiukka anusaukkoni ja Onko Suomi Seksi Haaveenasi? alkaa vastustamattomasti työntyä sisääni, huokailen nautinnosta ja siitä tunteesta kun joku toinen työntyy sisääni. Tämä tarina on puhdasta fiktiota, ei sillä että jonain päivän kyllä toivoisin sen tapahtuvan ihan livenäkin.Jatkoa varmaan joskus kun ehtii, palautetta olis kiva saada

Nahkamiehen käsittelyssä

Paljon muutakin oli mielessä, soitin Kyöstille, ja sovin tapaamisesta.

Nuoleskelun jälkeen Kyösti halusi, että ratsastaisin hänellä. Minähän nuolin, imin jokaisen aromin. Kyrpäni nousi heti kovaan seisokkiin, kun ajattelin millaiset aromit saan maistaa Kyöstin kyrvästä. Laskin omia kiimaisen kireitä nahkahousuja. Kieleni työntyi syvälle nahkan-, hien- ja kiimantuoksuiseen vakoon.Oli tosi kova kiima, ja halusin kunnon nahkamiehen käsittelyyn.

Koko hellepäivän oli Kyöstikin pitänyt ilmeisesti nahkafarkuja jalassaan. http://deittitreffit.eu Nahkafarkut jalkaan, ja meilatkaa irstaita kommentteja nahkakundi@helsinkilainen.com
Vähän väliä kyrpäni antoi elonmerkkejä ja syöksi kiimalimaa kuumiin nahkafakkuihin.

Mikä näky olikaan vastassa kun saavuin taksilla perille. Nahkafarkkujen sepaluksesta sojottava kiimaiselle tuoksuva kyrpä sousi nahkamiehen kyrpää janoavan kiimaisen nahkajätkän suolessa rajusti ja pitkään takaa päin. Nahka, hiki ja kiima tuoksuivat voimakkaana.

Kaikki +40v kiimaiset top-nahkamiehet.

seksiseuraa