seksiseuraa naiselle

Kävelin Kohti Kotia..

seksiseuraa naiselle"Eeva?" Tartuin rintaliivien hakasiin ja kuiskasin Jaanan korvaan:

"Avaanko?"Kun kliimaksi rupesi nousemaan, vinkkasin pojille silmää ja nostin Jaanan paidan silmänräpäyksessä ylös. Hän pyysi minua lopettamaan, ja samalla Johanna astui huoneeseen...

Vetäydyin pois, ja jätin tytöt asuntoon. Kun Johanna vain katsoi telkasta salkkareita, kutsuin Jaanan hänen huoneeseensa. Rintsikat päällä Jaana kauhisteli tilannetta, kun pikkupoikien suut loksahtivat auki. Hakaset auki, ja Jaanan teinitissit paljastuivat.

Kävelin kohti kotia..

"Sori että hieman tylsät bileet..."

Homma etenee samalla kaavalla kuin filmeissä, vaikka kaavamaisuus kuului kai joskus vain vuosikymmeniä kestäneeseen liittoon? Karuimmillaan seksi on kuin itsensä tyydyttämistä toisen vartaloon.

Lähteet... http://www.ess.fi/teemat/saaranbaari/2014/09/29/saaran-baari-miten-nettiporno-vaikuttaa-seksisuhteeseen-vieraana-mr.lothar

Kultaharja

Hän ei ymmärtänyt kaikkea näkemäänsä, mutta se vaikutti häneen silti hyvin syvästi. Lordes oli hiljaa maassa nelinkontin Näin Hankit Seksiseuraa Netistä köynnösrivin alla ja siirsi varoen itseään muutaman jalan eteenpäin, lehtien havinan peittäessä nuoren tytön liikkeen aikaansaamat äänet. Kieli liikkui nyt nopeammin ja nainen hapuili käsillään tukea puun rungosta. Pitkän helman tyttö oli sitonut vyöllä ylemmäs, niin että helma oli polvien tasalla. Lordes tunsi veren kohoavan poskiinsa ja makasi kiven päällä hiljaa hengittäen. Hänelle oli sanottu, että niin ei saisi tehdä. Naisen tumma hahmo ilmestyi viinitarhasta ja lähti kävelemään ylös rinteelle. Tällä kertaa tyttö ei ollut päässyt pakoon...

Tyttö liikahti levottomana ja tämän käsi liukui nopeammin edes-takasin tämän märässä jalkovälissä. Kiihko, jolle hänelle ei oikein ollut vielä nimeä, oli saanut tytön valtaansa ensi kerran. Hän liikutti lantiotaan rytmissä kättään vasten ja tyttö tunsi kuinka jokin ikäänkuin kasvoi hänen sisällään. Tyttö katseli sydän täynnä vihaa, kuinka tuo olento vietiin varastoon odottamaan hautaamista. Tyttö puristi hiljaa jalkajousta sylissään ja katseli alas korkkitammien väliin hengitystä pidättäen. Ehkä joku sellainen pohjoisen soturi, josta hän on kuullut tarinoita.

Ylitöissä

Haalarin alla ei ollut juuri mitään.

Tunsin kuinka puna lehahti kasvoilleni ja polvia heikotti. Ne paljastivat hänen paksuterskaisen elimensä, kauniisti ylöspäin kaartuvan nuoren miehen seipään. Mikko vavahteli orgasminsa kourissa vielä hetken ja huokaisten nojasi pesualtaaseen. Nousin ylös ja annoin Suosituin Deittisivusto Aikuisille hänelle kunnon spermaisen kielarin. Sitten Mikko teki vielä yhden paljastuksen.

Siivooja oli juuri putsaamassa vessaa, kun menin sinne. Kirosin kyllä mielessäni, että olin hätäpäissäni luvannut tehdä raportin juuri näin nopealla aikataululla.

- Älä ny ujostele, oon mä sut pistäny merkille joskus tuolla Roomissakin, kun ollaan oltu kavereiden kanssa pitämässä hauskaa, Mikko sanoi ja noilla sanoillaan riisui käytännössä viimeisetkin esiripun roippeet jatkokeskustelulta.Nielaisin ja katseeni Nainen Etsii Miestä Seksiä nauliutui shortseihin. Hän kurkotti siivouskärryynsä ja onki sieltä liukastepullon. Tunsin kuinka Mikon terska luisui supistajalihasten läpi melkein halkaisten minut.

- Ai säkin oot käyny siellä, hymyilin takaisin.

seksiseuraa naiselle