seuranhaku

Hänellä Oli Jokunen Rakastajatarkin.

Hieman päälle nelikymppisen miehen olemukseen näytti kertyneen nyt jo jonkin verran lisäkiloja, lähinnä vatsan seutuville, mutta muutoin Hans vaikutti olevan tosi timmissä kunnossa. Ilmassa oli jonkinlaista sähköä – siitä kertoi viimeistään Hansin seuraava siirto.

Jossain vaiheessa hän kyseli sitäkin, että kuinkas minä näin hyvännäköinen nuori mies edelleen vain sinkkuna elelen. Hänellä oli jokunen rakastajatarkin. Hans vaikutti varsin kiihkeältä ja hänen levottomat kätensä olivat selvästi menossa vielä pidemmälle. Olin itsekin jonkin verran laitamyötäisessä mutten liikaa. Hän kertoi avioliitostaankin. Heillä oli ns. ”vapaa suhde” eli Hansilla oli kuulemma oikeus harrastaa seksiä myös muiden kanssa.

”Käyhän siellä työpaikallani, minulta saat kyllä parhaat neuvot, millainen vakuutus sinun on järkevää ottaa”, Hans virkkoi. Mies, vaimo ja kolme kaunista lasta. Vaikka olin jonkinlaista sähköä väliltämme havainnutkin, niin olin luullut sen olleen vain omaa toiveajatteluani.

seuranhaku

Ilta alkoi käydä jo myöhäiseksi ja aloimme sopia nukkumisjärjestyksestä ja huoneista. Aloin imeä kullia kiihkeästi ja todella haluten sen pursuavan spermaansa suuhuni.

Kerroin kaikenlaista Juhasta ja paljastin sen verran että hän oli top henkinen joka ei suostunut luisua aatteestaan edes hetkeksi koska itse olisin halunnut olla välillä top mutta Juha oli pistänyt vain vastaan ja hieman suuttunutkin ehdotuksestani ja nyt piti sitten mykkäkoulua.Huomasin kuinka kookas kalu hieroi vatsaani kiimaisena ja kovana, mutta Toni sanoi ettei nyt olisi sen aika vaan sitten vasta kun olemme Parhaat Seksisivut Esittelyssä kahden ja varmasti on kaikki kunnossa molempien puolella, tarkoittaen minun ja Juhan väliä.

Huokaisin ja menin pettyneenä takaisin saunaan, Juha tervehti siskoani ja hänen miestään Tonia ja meni sitten auttamaan isääni työhuoneeseen. Kummastelin aluksi että miksi hän menisi naimisiin Bi-seksuaalisen miehen kanssa mutta kai tämä ihanne mies oli sitten kaikkein komein ja ihanin kaikista muista.Siskoni vastasi siihen iloisesti niin kuin aina että hän on nyt juuri töissä mutta tulee piakoin.

Toni oli ystävällinen ja huolehtivainen, sen näki että hyvän miehen oli kyllä valinnut itselleen. Juha ei pukahtanutkaan ja jatkoi ajamista, minä puolestani kävin vielä kerran koko asian lävitse; Elikkäs olemme vain kavereita ja Juha on siskoni entinen luokka toveri lukio ajoilta ja olemme nyt molemmat saaneet kutsun häihin ja päätimme tulla yhtä matkaa sinne sitten.

(NASB) Men are justified because of Gods grace, however, it only comes through Jesus Christ. The benefits of Gods grace is only accessed through faith in Jesus Christ.

Lähteet... https://dawn0834.wordpress.com/2015/05/12/in-honor-of-asian-pacific-american-heritage-month-2015-doris-matsu/comment-page-1/

summer of -91

Katsoin ylöspäin ja nyt katseessa oli pyytävämpi sävy.

Vintin ilmastointi oli aika huono ja Kauko pyyhki hikeä otsaltaan - "hyvä kun saadaan tämä homma kuntoon, mutta nyt rupeaa riittämään tältä päivältä" Kauko sanoi ja rullasi paidanhihat alas.

Kauko seisoi silmät kiinni lämpimän veden alla ja minä, minä silmäilin rajatonta rusketusta vaikka katse taisi kiinnittyä tiettyyn kohtaan. Sydän takoen avasin oman huoneeni oven ja livahdin rappuihin.

Olin isän toimistohuoneessa, kun kuulin veden lorisevan käytävän toiselta puolen.

Eräänä aamuna alakertaan mennessäni kuulin isän juttelevan keittiössä toisen miehen kanssa; Kare isä huikkasi - Kauko on nyt täällä, tulehan tervehtimään. Minua punastutti ja harmitti.

Kauko (isän vanhoja työkavereita) oli 44-vuotias hoikka ja pitkä kaveri, ei ulkonäön perusteella välttämättä niitä tyypillisimpiä rakennushommia tekeviä miehiä. Katsoin kun Kauko heitti päätä taaksepäin ja puristin reisillä miestä lähemmäs. Kauko oli edelleen Kiinnostaako PK-seura Turussa, Tampereella Tai Oulussa? samassa asennossa kyljellään ja kävin kyljelleni selkä häneen päin. Kuulemma oli ollut läsnä myös nuorempien veljieni kastetilaisuudessa.Näin olimme jutelleet vanhempien kanssa. 18-vuotiaalle kesäloma oli odotettu juttu ja tiesin että remonttihommissa pitäisi olla jonkin verran mukana auttelemassa.

Vaimo kusettiVaimoni vaalea perse ja välissä oleva rako kaikkine herkkuineen oli niin kiimaista katseltavaa, että laukesin väkisin. Pelasimme korttia joka jossain vaiheessa kääntyi räsypokaksi.

Vaatteet vähenivät kierros kierrokselta. Vaimollani oli se hetki kierrosta menossa jolloin hän tuoksuu tosi kiimaiselta. Kaveri irrotti toisen kätensä ja päästi sen vaeltamaan alaspäin vaimoni vatsalla kohti alapäätä. Ensin hän vältteli vastaamasta. Härkä alkoi armottoman pumppaamisen.

Hetken päästä pari tuli takaisin käsi-kädessä. Nautiskeltuaan aikansa vaimoni suihinotosta Make nosti tämän ylös ja meni itse taakse. Ajatus lähti minusta. Vaimoni imee ja lutkuttaa, toinen käsi kiini varressa vatkaten ja toinen palleja puristellen. Vaimoni levitti reisiään ja työnsi kätensä pilluunsa jonka jälkeen hän siirsi eritteet kumivitulle. ”No nyt pääset liukkaille” hän sanoi ja painoi härvelin kulliini, Se meni heittämällä sisään, kiitos hänen ja Maken eritteiden. Kaveri nousi seisomaan ja vaimoni laskeutui hänen eteensä.

seuranhaku