seuranhaku

Haluan Vain Munaa Sisääni.

seuranhaku

Ehkä tytön voisi kutsua myös vierailulle.Kummatkin miehet olivat bi-seksuaaleja ja Hän tykkäsi katsoa kuinka miehet hyväilivät Löydä Seksikumppani Suomesta ja naivat toisiaan. Usein matkoillaan Liian Kaunis Nainen? ollessa Hän katseli tietokoneelta webbikameran välityksellä kuinka miehet peuhasivat kahdestaan tai harrastivat orgioita monen nuorten naisen kanssa.

Tummempi miehistä nosti tytön syliinsä ja kantoi tämän sängylle. Tumma palasi suihkusta, seurasi hetken tytön pomppivia rintoja ja asettui niin että vaalea pystyi ottamaan suihin. Kuvaruudulla suutelu jatkui. Tyttö käänsi päänsä kun vaalea mies tarjosi kaluaan imettäväksi. Hän tiesi tumman menevän suihkuun. He nuolivat toistensa kasvot puhtaiksi ja ratsastus jatkui. Vaalea mies oli lähellä huippuaan, Hän tunnisti sen ilmeen.

Asiakas

Laukean kyrpääni koskematta pitkin vessanpönttöä ja seinää. Juuri kuten pitääkin, raivoisaa panoa ja kiimaista tarpeiden tyydyttämistä ilman tunteilua. Mies pitää kiinni lantioltani ja tunnen kuinka oma kyrpäni valuu limaa, eikä orkkunikaan ole kaukana.Kävellessäni kohti vessaa törmään ajatuksissani mieheen. "Huora", mies sanoo ja panee lujempaa.Sitten saan sen. Odottelen asiakasta yhdessä Itäkeskuksen ostoskeskuksen kahvilassa ja liika kahvi alkaa haluta ulos. Haluan vain munaa sisääni. Mutta se ei saa vaikuttaa asiakastapaamiseen, joten farkkujen alle puen hyvin tiukat nahkaiset biket, jotta oma kyrpäni pysyisi aisoissa, eikä alkaisi seisoa ainakaan kesken tapaamisen. Aikaa tapaamiseen on ainakin vartti ja katson ehtiväni käymään WC:ssä. Mies sylkee pakaroilleni ja liukastaa terskansa. Kuuma kieli työntyy pakaroideni väliin alkaen lipoa vakoani ylös ja alas. (tunnen kyllä itseni ja tiedän että kiimassa ajatukseni alkavat harhailla ja sitten saan peitellä seisovaa kaluani.)

seuranhaku