seksiseuraa

, Sehän On Naimisissa Ja Mekinvaimonsa Jätti Kotiin.

Minua alkaa pelottamaan hieman kuinka paljon se mahtaa sattua mutta haluan edes yrittää saada sisääni sen. Vapautat jalkani ja käsket minut ratsastamaan, hymyillen asetun dildon päälle ja se painuu niin syvälle kuin vain uskallan. Tiedän mitä on tulossa joten odotan kiltisti aloillani, sinä suljet silmäsi ja keskityt hartaasti jonkin aikaa. Alan taas ratsastamaan tekokullilla, pyöritän lantiotani ja hitaasti otan sitä sisääni ja ulos, voihkin huomaamattani ja joudut komentamaan minua avaamaan nautinnosta kiinni laittamani silmät sekä katsomaan kameraan.

Ei tule jatkoa enää tähän tarinaan, kiitos palautteesta!Kyrpäsi ei vielä ole työntynyt ahnaaseen peppuuni ja haluamme kummatkin sen sinne.Vedät minut pystyyn kumimunan lupsahtaessa reiästäni äänekkäästi, jalkani tärisee hieman ja otan tukea lipastosta kun nappaat vielä kameran Seksideitti Netistä Ilmaiseksi mukaasi. Onneksi kuminen kyrpä on suht sileä ja runsaasti laittamasi liukuvoide varmasti auttaa sen saamisessa pilluuni, puristan allani olevaa latexlakanaa kun painat dildon päätä reiälleni...sentti sisään, hetken odottelua ja toinen sentti. Sitten oikeastaan talutat minut vessaan ja käsket menemään suihkunurkkaukseen polvilleni, tottelen kiltisti ja ehdin vilkaisemaan suttuisia kasvojani kylppärin peilistä. Vedät pepputapin ulos ja kullisi pois suustani, laatikkojen avautuminen ja sulkeutuminen kuuluu vierestäni.

seksiseuraa

Osin nolaantunut, osin valtavan kiihottunut vaimoni vikisi kiimasta ja minä tunsin hänen kätensä pehmeän liikkeen niin voimakkaasti, että laukesin saman tien.

Kierähdin päälle ja työnnyin pehmeään koloon, joka tuntui melkein samalta kuin välineleikkiemme jälkeen, hieman oli aukko suurentunut. Viattoman kiinnostuksen, olihan meikäläisellä kertynyt hieman enemmän rasvakudosta sixpackin päälle... Liplatus kuului kun terska hieroi häpyä.Toki volyymi ei aivan yltänyt äskeisen tasolle.

Mikko vietti paljon aikaa kanssamme vuosia sitten ja joskus näin sen pilkkeen vaimoni silmäkulmassa heidän jutellessaan.

Kuulin Mikon kysyvän, mitä minä sanoisin jos vaimo nukkuisi vieressä. , sehän on naimisissa ja mekinVaimonsa jätti kotiin. Tuhahdin ja vedin peiton päälleni.

An Update Lyd seksideitti On Picking Factors Of

”Nuorempana seksuaalinen halu voi tehdä ihmisen hulluksi: seireenit laulavat, köyttäkää minut mastoon! Vanhempana halu ei ole enää yhtä kaikennielevä, mutta ihmisellä on aina halu tulla kosketetuksi.

Lähteet... http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000002887013.html

Tiinan apunaLaitoin mieleeni samalla mistä meikeistä pidin. Antakaa reippaasti palautetta, myös jos olette sitä mieltä että saisi jäädä viimeiseksi tarinakseni tälle alueelle :)

Mikael


Siirryin kylpyhuoneeseen katsomaan jos Tiinalta olisi jäänyt jotain meikkejä kotiin - ja olihan siellä vaikka mitä. Avasin ylintä nappia ja annoin pehmeän pusun kohoumalle hänen farkuissaan aiheuttaen pienen huulipuna tahran. Vielä muutama työntö ja Harri laukesi suuhuni voimalla. Jäin hetkeksi katselemaan häntä. Imin ahnaasti, enkä rauhoittanut tahtia hetkeksikään. Harri oli huomannut minut katselemassa ikkunan takana Ilmaiset Nettitreffit >>Nettitreffit ja vilkutti kävellessään kohti ulko-ovea. Yritin puristaa käsivarsiani hieman yhteeen saadakseni vaikutelman edes pienistä rinnoista.

seksiseuraa